Hortensialaan 46
7101 XG Winterswijk

T +31 6 51 25 67 17
E [email protected]
Jan de Vriesplaatjes_website

Jan is al vele jaren werkzaam als bedrijfsadviseur, administrateur en fiscaal adviseur. In het verre verleden is Jan zijn carrière begonnen als financieel directeur bij een houtverwerkend bedrijf. Daarna heeft hij zich deels gevestigd als zelfstandig adviseur en daarnaast was hij in loondienst bij een van de grotere regionale accountants en advieskantoor, De Kok Accountants en Adviseurs.

Per 1 januari 2009 heeft Jan zich volledig als zelfstandig adviseur gevestigd te Eibergen, van waaruit Jan zijn professionaliteit zal aanbieden.


Henk van de Wetering

Henk is na het behalen van het Mavo 4 diploma in dienst getreden bij de Belastingdienst, waar hij een tweejarige interne opleiding heeft gevolgd. Daarnaast is Henk in de avonduren de volgende opleidingen gaan volgen: Praktijk Diploma Boekhouden, Moderne Bedrijfsadministratie, SPD 1 +2 en tot slot Federatie Belastingadviseur (FB).

Na zijn carrière bij de Belastingdienst heeft Henk de overstap gemaakt naar een regionaal belastingadvieskantoor. Daarna heeft Henk nog 7 jaren in de aangiftepraktijk bij Pricewaterhouse Coopers Belastingadviseurs N.V. gewerkt.nfb-logo

Per 1 januari 2008 heeft Henk zich gevestigd als zelfstandig administratie- en belastingadviseur. Henk is aangesloten bij de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs.