Hortensialaan 46
7101 XG Winterswijk

T +31 6 51 25 67 17
E [email protected]

Belastingadviesplaatjes_website2Wij zijn naast uw specialist voor accountancywerkzaamheden ook het juiste aanspreekpunt voor al uw belastingzaken.
Dit kan variëren van het doen van uw maandelijkse aangiften omzetbelasting, uw aangiften loonheffingen, het opstellen van aangiften inkomstenbelasting, het opstellen van de aangiften vennootschapsbelasting, het verzorgen van aangiften successierecht.

Wij zijn ten allen tijde op de hoogte van de meest recente wijzigingen in het web van de fiscale regelgeving. Vanaf de start van uw onderneming tot en met een eventuele overdracht van uw onderneming, wordt u dagelijks geconfronteerd met de fiscale spelregels waaraan u zich als ondernemer dient te houden.

Wij nemen u graag aan de hand en wijzen u de juiste weg in het fiscale web en voorzien uw onderneming van de juiste fiscale adviezen. Wij zijn gespecialiseerd in het Midden- en Klein Bedrijf, directeur-grootaandeelhouder, (vermogende) particulieren.

Tevens willen u graag van dienst zijn in het begeleiden van overdracht van vermogen binnen de familiesfeer om zodoende op een zo fiscaalvriendelijk mogelijke manier uw vermogen over te hevelen naar de kinderen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.